Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ навлиза вече в

...
 Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ навлиза вече в
Коментари Харесай

Време е за 1/4-финали: Джокович срещу играч от топ 10, както и шоуто Тиафо - Шелтън

 Тазгодишното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати навлиза към този момент в своите заключителни стадии, като през днешния ден следва да бъдат избрани имената на първите тенисисти, които ще продължат към 1/2-финалната фаза на последната конкуренция от Големия шлем за годината.

Програмата на стадион " Артър Аш " ще бъде открита от дуела сред вярата на домакините при дамите Коко Гоф и Йелена Остапенко, която в предходния кръг детронира самата Ига Швьонтек. Веднага по-късно на корта ще излязат трикратният първенец в шампионата Новак Джокович и международният №9 Тейлър Фриц, който в никакъв случай до момента не е успявал да повали носителя на 23 трофеи от Шлема.

В първия конфликт от вечерната сесия една против друга ще се изправят 30-ата в света Сорана Кърстя и финалистката от Ролан Гарос Каролина Мухова. Осмият спортен ден в Ню Йорк пък ще бъде закрит от американското дерби, което ще противопостави световния №10 Франсис Тиафо и младата вяра на американския мъжки тенис в лицето на 20-годишния Бен Шелтън.

Програма за Ден 9 в Ню Йорк:

Стадион " Артър Аш " (начало 19:00 часа):

1. Йелена Остапенко - Коко Гоф

2. Новак Джокович - Тейлър Фриц

3. Сорана Кърстя - Каролина Мухова (не преди 02:00 часа)

4. Франсис Тиафо - Бен Шелтън

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР